top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverChristopher van Drie

De symboliek van mijn logo


De symboliek achter mijn logo.


Toen ik een jaar of 8 was kreeg ik het boek: ‘Christophorus de legende van een heilige’ van mijn buurvrouw. Het boek vertelt de legende van de reus Christophorus die symbool staat voor de zoekende mens, aan wie en door wie de liefde geopenbaard wordt. Hij gaat op zoek naar datgene dat zijn hart hem ingeeft. Als reus zet hij jarenlang voorbijkomende reizigers over de rivier en helpt hen naar de andere kant om uiteindelijk ook zelf de overkant te bereiken.


Ik ben zelf niet christelijk maar haal uit deze legende wel prachtige symboliek die toepasbaar is op het leven. Want in essentie zijn wij allemaal een zoekend mens op reis naar wat ons hart ons ingeeft. Voor iedereen is het anders, maar er is wel één gemene deler: we hopen allemaal dat het ons blijvend geluk en rust geeft.


De reiziger in onszelf die weer een stap durft te nemen richting het onbekende, vanwaar uit nieuwe perspectieven en inzichten worden vergaard, verdient toewijding en respect. Dat is wat ik met mijn logo probeer uit te dragen. We zijn allemaal reizigers op avontuur en juist dat maakt het leven zo interessant.


Is het ook voor jou tijd om een rivier over te steken? Ik help je daar graag bij!103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page