top of page
pexels-dương-nhân-2232979.jpg

Vergeving

Wat is vergeving?

Vergeving is een begeleidingsmethode die je helpt bij het loslaten van (oude) pijn, verdriet, teleurstelling, en boosheid. Vergeving is een innerlijke schoonmaak en heeft niets met goedkeuring van of verzoening met de ander te maken. De begeleiding richt zich op jouw binnenwereld. Welke oordelen, verwachtingen en verwijten kom je daar tegen en ben je bereid deze los te laten?

 

Wat kan vergeving je geven?

- Innerlijke vrede

- Rust en ontspanning

- Fysieke genezing

- Ruimte in je lichaam

- Levensplezier

- Een liefdevolle houding naar jezelf en anderen

 

Voor wie?

Vergeving is voor iedereen die de bereidwilligheid voelt om aan de slag te gaan met relaties die niet lekker lopen. Relaties waar pijn, verdriet en teleurstelling de boventoon voeren/voerden. Hieronder valt de relatie met jezelf, je ouders,  je (ex) partner, je kinderen, je collega’s, je vrienden en zelfs instanties of (religieuze) gemeenschappen.

 

Hoe werkt een vergevingssessie?

In de sessie starten we met het onderkennen van de pijnpunten die jij hebt ervaren in de relatie met jezelf of in de relatie met de ander. Wanneer we deze helder in kaart hebben gebracht, kijken wij naar de positieve verlangens die onder deze pijnpunten verscholen liggen. Tijdens de begeleiding zul je de pijnlijke verwachtingen en verwijten los kunnen laten en de positieve verlangens koesteren. Hierdoor kun jij jezelf na de sessie geven wat je in de relatie hebt gemist.

 

Een sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en vindt plaats in mijn praktijk in Oosterbeek of in Weesp. Het is ook mogelijk om de sessie(s) online te doen.

 

 

 

Tarieven:

- Particulieren: 90 ,- per uur

- Bedrijven: op aanvraag beschikbaar.

  • Kies je ervoor om de sessie(s) in Weesp te doen, dan komt er een kleine toelage van 5 euro per uur bij voor de huur van de locatie.

  • Alle tarieven zijn vrijgesteld van belasting o.g.v. artikel 25 Wet O.B.

  • Kosten worden vanwege de huidige wetgeving niet vergoed door de zorgverzekeraar.

  • Werkgevers hebben vaak een jaarlijks opleidingsbudget waar je eventueel gebruik van kunt maken.

  • Voel je een duidelijke ja, maar lukt het je niet om het traject te bekostigen? Stuur dan een mailtje. We komen hier altijd samen uit.

'Bij vergeven gaat het niet over de ander, maar over jou.

Het is het loslaten van de pijn en wrok die jij met je meedraagt.'

Ontwerp zonder titel (1).png
bottom of page