top of page
1.jpeg
65ca222c-f29c-458a-8003-824e6c355d2b.JPG

Leer mij kennen

'Samen vertrouwen opbouwen'

Mijn naam is Christopher van Drie. Van jongs af aan houd ik mij bezig met vragen waar ik op school geen antwoorden op kon krijgen. Ik leerde op school de basis zoals rekenen, taal en bewegen, maar leerde niet om te gaan met een hoofd vol met drukke (negatieve) gedachten, het vinden van mijn levensmissie of de betekenis van het leven. Ook het contact maken met mijn creativiteit en (zelf)vergeving hoorde niet bij het lesprogramma. Antwoorden op vragen die gingen over het ontwikkelen en vinden van onze talenten, het volgen van onze intuïtie en het losbreken van vastgeroeste patronen waren helaas ook niet inbegrepen. 

 

Toen ik 19 jaar was, belandde ik in een diepe crisis. Ik voelde mij slachtoffer van de wereld en gaf alles en iedereen de schuld van mijn pijn en verdriet. Ik wist niet wat ik met mijn negatieve gedachten en emoties aan moest. Tot ik op een gegeven moment heel sterk voelde: dit kan zo niet meer langer. Er moet een andere manier zijn. 

Niet veel later kwam ik in aanraking met Een Cursus in Wonderen en dit veranderde mijn hele leven. Een Cursus in Wonderen is een spiritueel leerplan dat ons meeneemt van leven in angst naar leven vanuit liefde. Het helpt ons los te komen van negatieve zelfbeelden en brengt ons in contact met onze innerlijke liefdevolle stem. De Cursus leert ons dat wij zelf de verantwoordelijkheid hebben over onze gemoedstoestand en dat wij niet het slachtoffer van de wereld zijn. Wij hebben elke seconde opnieuw de kans om mee te gaan met angstige gedachten die voortkomen uit een gevoel van incompleetheid (ego) of mee te gaan met liefdevolle gedachten die het resultaat zijn van een gevoel van heelheid. Dit is uiteindelijk de kern van de Cursus. Kies je voor angst of voor liefde? 

'Het is niet je taak om naar liefde te zoeken, maar eerder om alle hindernissen tegen de liefde die je in jezelf hebt opgebouwd op te sporen en ongedaan te maken.'  

 

Zoals elk levenspad, kent ook dit pad vele beproevingen. Als wij steeds meer vanuit liefde willen leven, moeten wij ook onze schaduwkanten aankijken, deze zorgen immers voor het tegenovergestelde van liefde, namelijk: angst, onzekerheid, schuld en pijn. Rumi zegt dit op een prachtige wijze: ‘Het is niet je taak om naar liefde te zoeken, maar eerder om alle hindernissen tegen de liefde die je in jezelf hebt opgebouwd op te sporen en ongedaan te maken.’  

De taak om alle hindernissen die ik tegen de liefde heb opgebouwd op te sporen is niet alleen in mijn persoonlijke leven mijn missie, ook in mijn coaching is dit mijn doel. Er zit zoveel potentie in ons die wij niet gebruiken, zoveel mogelijkheden die niet gezien worden door onze belemmerende manier van denken die wij onszelf eigen hebben gemaakt. Welke gedachten en overtuigingen weerhouden jou ervan om volledig jezelf te zijn? Welke hindernissen zorgen ervoor dat jij niet jouw levensmissie durft te leven? Wat houdt je tegen in de relaties met anderen? Op welke gebieden ben jij heel erg kritisch naar jezelf?  Samen brengen wij jouw hindernissen en belemmeringen in kaart om hier vervolgens aan voorbij te gaan en weer in contact te komen met jouw licht.

-o-o-o-

Opleiding & Training

  • Opleiding tot Bezielingscoach bij: https://hoogendijkcoachopleidingen.nl

  • Deze opleiding is geaccrediteerd door CPION/Stichting Post-HBO Nederland​​​​​​

  • Vergevingstherapie bij:​​

      http://www.willemglaudemans.nl/vergeving

0_edited.jpg
logo_1394632643.png
1477059949_edited.png
LOGO TS.png
bottom of page