top of page

Het talentenspel

Wat is het Talentenspel?

Het Talentenspel is een coachingsmethode die je helpt om je (innerlijke) talenten te ontdekken, te ontmoeten en te leven. Het spel gaat ervan uit dat elk mens unieke talenten meegekregen heeft op aarde. Deze talenten ondersteunen je in het uitvoeren van je levensmissie. Jouw persoonlijke missie geeft betekenis en richting aan je leven. Door middel van imaginaties brengt het spel je in contact met de diepere lagen in je onderbewuste om zo tot diepgaande en blijvende transformaties te komen.

 

Wat het Talentenspel je kan geven:

- Uitgebreide informatie over je (onbewuste) talenten

- Leer hoe je talenten het beste kunnen samenwerken

- Helderheid over het beroep, de studie of de functie die bij je past

- Inzicht in de relatie met jezelf, anderen en het grotere geheel

- Energie- en inspiratiebronnen in jezelf

- Antwoorden op (zingevings)vraagstukken die in je leven spelen

- De blauwdruk van je leven

- De formulering van je levensmissie

Voor wie is het Talentenspel?

Iedereen vanaf 18 jaar kan het spel onder begeleiding van mij of een andere gecertificeerde talentencoach spelen. Het spel werkt in elke levensfase.

 

Hoe ziet een traject eruit?

Gemiddeld neemt een traject 3 á 4 sessies van 2 tot 2,5 uur in beslag. Dit blijkt in de praktijk genoeg tijd te zijn om het Talentenspel te spelen. Soms is er meer tijd nodig, soms minder. Het traject vindt plaats in mijn praktijk in Oosterbeek of in Weesp. Het is ook mogelijk om het traject online te doen.

  • Voel je een duidelijke ja, maar lukt het je niet om het traject te bekostigen? Stuur dan een mailtje. We komen hier altijd samen uit.

 

'Daar waar geluk en dienstbaarheid samenvallen, vind je je missie.'

Privé-retraite

Heb jij de behoefte om je in een aantal dagen volledig onder te dompelen in Het Talentenspel? Volledige focus op jezelf, je talenten en je missie? Intentioneel aan de slag zonder afleiding in het prachtige bosrijke Oosterbeek  Ook dit is mogelijk. Wil je hier meer informatie over? Stuur dan een mailtje.

bottom of page