Coachings- en trainingswerkwijze

Uitgangspunt

Het uitgangspunt voor de coaching is altijd gebaseerd op gelijkwaardig contact, vrij van oordelen. Iedereen krijgt in zijn leven te maken met verdrietige gebeurtenissen, lastige thema’s en complexe vraagstukken. Het is dan fijn om iemand te hebben die goed luistert, op het juiste moment vragen stelt, je handvatten aanreikt en jou in staat stelt om in roerige tijden toch lichtpunten te vinden. 

 

Verloop

Elk coachtraject begint met een gratis oriënterend kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt maximaal een half uur. In dit gesprek leren wij elkaar kennen en is er tijd en ruimte om te praten over wat er in jou speelt of leeft. 

 

Daarnaast proberen we samen helder te krijgen hoe ik jou op de best mogelijke manier zou kunnen begeleiden. Jouw coachvraag is hierin leidend. Het aantal gesprekken en de frequentie waarop deze plaatsvinden, hangen af van jouw wensen.

 

Methodieken

Tijdens het traject maak ik gebruik van verschillende methodieken die jou helpen om meer inzicht te krijgen in de vraagstukken die op dat moment voor jou spelen.

 

Voor meer informatie over de methodieken, klik hier.

 

Resultaat

Na afloop van het traject ervaar je meer rust en ruimte. Je hebt antwoord gekregen op jouw coachvraag. Je voelt je lichter, vrijer en er is meer duidelijkheid gekomen over jouw talenten, valkuilen en overtuigingen. Je weet makkelijker je grenzen aan te geven en hebt handvatten meegekregen om uitdagingen het hoofd te bieden. Tijdens het traject heb je stappen gezet richting meer vertrouwen en eigen kracht.

'Iedereen krijgt in zijn leven te maken met verdrietige gebeurtenissen, lastige thema’s en complexe vraagstukken.'

IMG_1524_edited.jpg